Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de yol genişletme çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele ilçesinde yol genişletme çalışmaları sürüyor.

        İlçede ihtiyaç duyulan yol çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşık bin 500 metre uzunluğundaki Çamlıca Caddesi'nin kadastro yolunu mevcut halinden bir kat daha büyüterek 8 metre genişliğe çıkardı.

        Ana arterlerde cadde ve sokaklarda da imar planlarına göre yol genişletme ve düzenleme çalışmaları yapan Başiskele Belediyesi ekipleri bu yönde başlattığı çalışmaları kısa sürede tamamlıyor. Tek aracın geçebildiği kadastro yollarından biri olan bin 500 metre uzunluğundaki Yuvacık Yakacık Mahallesi Çamlıca Caddesi ekiplerin yoğun çalışması neticesinde 4 metre genişlikten 8 metre genişliğe çıkartılarak yol güvenliği sağlandı. Bu güzergahtan artık iki araç rahatlıkla ve güvenle geçiş yapabilecek.

        (İÇ)

        04.07.2017 11:40:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler