Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayan Erin depremzedelerle vedalaştı

        (Fotoğraflı)

        Fahrettin Çelik

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Valisi Abdullah Erin'in Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valisi olarak atanmasının ardından eşi Gülhan Erin Samsat ilçesindeki depremzedeler ile vedalaştı.

        Samsat ilçesinde 2 Mart tarihinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremden etkilenen ve halen yaşamını çadırlarda sürdüren Samsatlı depremzedeleri yalnız bırakmayan ve sık sık ziyaret eden bayan Erin, son kez vedalaşmak için ziyaret etti.

        Adıyaman Valisi Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy'un eşi Ünzile Atasoy, Samsat Belediye Başkanı Yeter Fırat ve Samsat İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Süleyman Aslan'ın eşi Hatice Aslan ile birlikte, geçen yıl Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lıların askeri aracın geçişi sırasında tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Atal'ın Samsat ilçe merkezi Örentaş mahallesindeki ailesini de ziyaret ederek vedalaştı.

        Kendisinin de deprem günü Samsat ilçesinde bulunduğunu hatırlatan bayan Erin, Samsat ilçesindeki vatandaşların bu zor günlerinde bile Devlete olan bağlılık ve sadakatlerinin takdire şayan olduğunu ifade etti.

        (FÇ-AHM)

        04.07.2017 11:54:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler