Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi'nde sivrisinekle mücadele çalışması

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediyesi ekipleri tarafından sinek, sivrisinek ve haşerelerle mücadele için ilaçlama çalışmalarına başlandı.

        Bahar aylarında İlaçlama hizmetleri birimleri larva ve ergin (uçkun) mücadelesi ile yoğun bir şekilde mücadele etti. Larva mücadelesinde saha kontrolü yapıldı ve İlçe sakinlerinden gelen bilgiler değerlendirildi. Bu çalışmanın ardından hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sinek, sivrisinek ve haşerelerle mücadeleye hız kazandıran Belediye ekiplerimiz Sağlık Bakanlığı onaylı, insan ve hayvan sağlığına zarar vermeyen ilaçların kullanılmasına özen gösteriyor.

        Belediye ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerin tüm alanlarında yapılacak ilaçlama çalışmalarına yaz mevsimi süresince devam edecek.

        Belediye Başkanı İbrahim Uyan, halk sağlığını ilgilendiren konularda titiz davrandıklarını vurgulayarak, "Daha sağlıklı bir çevre için gösterdiğimiz titizliği sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın rahat bir yaz dönemi geçirmesi için etkin bir şekilde sinek, sivrisinek ve haşerelerle mücadele çalışmaları yapıyoruz. Bu ilaçlama çalışmaları sayesinde ilçemiz sakinleri ve yazlıkçı sakinlerimiz rahat bir yaz geçirecek" dedi.

        (MA-MEF-Y)

        04.07.2017 13:54:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler