Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yazgı, tematik park alanında incelemede bulundu

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray'a kazandırdığı en önemli projelerden birisi olan ve önümüzdeki günlerde açılması hedeflenen Selime Hatun Aktivite Merkezi ve Tematik park alanında incelemede bulundu.

        Aktivite Merkezinde Aksaraylı hanımların ihtiyaç duyduğu sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda her detaya yer verildiği söyledi. Hanımların bu hizmeti çok beğeneceğini söyleyen Başkan Yazgı, "Bu merkezimizde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu bulunuyor. Yani kısacası hanımlar sosyal alanda her türlü faaliyeti gösterebilecekler" dedi.

        Başkan Yazgı, Tematik parkın, Aksaray'a yakışacak nitelikte çok güzel bir park ve dinlenme alanı olduğunu belirterek "Bu güzel hizmetlerimiz şimdiden Aksaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (YC-İP-Y)

        04.07.2017 15:54:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler