Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıklandırma projesi için çalıştay düzenlenecek

        (Fotoğraflı)

        Hakkı Ovatman

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Mudanya ilçesinde, , bölgedeki balık neslini artırmak ve ekosistemini canlı tutmak maksadıyla "Su Kaynaklarını Balıklandırma Projesi" hayata geçirilecek.

        Proje, eylül ayında gerçekleştireceği çalıştayda ele alacak. Su Ürünleri ve Teknolojisi Çalışma Grubu, su ürünleri yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve mevcut kaynakların korunması için kolları sıvadı. Yetkililer, çalışma grupları olarak defalarca gerçekleştirdikleri panel ve programlarda su, hava ve toprak kalitesini etkilediği su ürünleri yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve mevcut kaynakların korunmasıyla ilgili sunumlara yeteri kadar destek alamadıklarını kaydetti. Yetkililer, "Eylül ayı içerisinde yapacağımız çalıştaya Bursa ve Mudanya'daki çevre gönüllüleri, profesyonel ve amatör balıkçılar ile dernek ve kurumların temsilcilerinin iştirakini bekliyoruz" diye konuştu.

        (MŞ)

        04.07.2017 16:54:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler