Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP'de yeni dönem

        BURSA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir ilçe yönetimi göreve başladı.

        MHP Bursa Yenişehir ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltıya yeni yönetim kurulu, MHP meclis üyeleri ile basın mensupları katıldı. Kahvaltıda göreve yeni başlayan yöneticiler kamuoyuna tanıtılırken, bundan sonraki hedefler anlatıldı.

        Konuyla İlgili açıklama yapan MHP Yenişehir İlçe Başkanı Gökhan Yuka, "Milliyetçi Hareket partisi Yenişehir ilçe başkanlığına genel merkezimizin tasarrufu ile atanmış bulunmaktayız. İyi şeyler yapacağız, birlik beraberlik bütünlük içerisinde küslük dargınlık olmadan partimizi en iyi yerlere taşımak için çalışacağız" diye konuştu.

        Başkan Yuka, "Yeni yönetim kurulumuz 36 kişiden oluşuyor. Barış ve huzur içinde olalım, Milliyetçi Hareket Partisi hepimizin partisidir" dedi.

        (MŞ)

        04.07.2017 17:18:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler