Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇOMÜ, Romanya Mecidiye'de tanıtıldı

        (Fotoğraflı)

        Murat Yüksel

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Uluslararası Öğrenci Ofisi ve Türk Dünyası Uygulama Araştırma Merkezi, 2017-2018 uluslararası öğrenci başvurularının öncesinde üniversiteyi ve Türkiye'nin eğitim sistemini lise son sınıf öğrencilerine tanıtmak üzere Romanya'nın Mecidiye kentini ziyaret etti.

        Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatör Yardımcısı Zija Shehi, Türk Dünyası Değerleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Nazmi Şengezer, Doç. Dr. Ahmet Kamil Tunçel ve Öğretim Görevlisi Muammer Ceylan tarafından gerçekleştirilen tanıtımlara Mecidiye Belediye Başkanı Valentin Vrabie ve Mehmet Niyazi Kültür Derneği yetkilileri de katıldı.

        Yapılan görüşmeler sonucunda, üniversitemizin istemesi halinde temsilcilik açılması, eğitim ve kültürel alanlarda ortak bilimsel çalışmalar yapılması ayrıca yapılacak akademik faaliyetlere hukuki ve uzman destek sağlanması konularında mutabakata varıldı.

        (MY-UGR)

        04.07.2017 17:59:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler