Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buharkentli çocuklar yüzme öğreniyor

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Buharkent Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzunda Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen yüzme kursları başladı.

        Aydın'ın Buharkent ilçesinde yapılan ve geçen sezon hizmete giren yarı olimpik yüzme havuzunda başlayan kurslara çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

        Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Çocuklarımız ve gençlerimiz yaz döneminde hem spor yapıyorlar, hem de havuzun keyfini çıkarıyorlar" dedi.

        Aşırı sıcaklarda serinlemek için tehlikeli yerleri seçen çocukları buralardan uzaklaştırmak ve sağlıklı, hijyenik ortamda serinlemeleri için çaba sarf ettiklerini dile getiren Erol, "Özellikle son günlerde yaşanan sıcaklıklar sonucu yüzme bilmeyen vatandaşların aşırı sıcaklarda serinlemek amacıyla sulama kanallarına girerek boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı ve kötü neticeler doğmasına sebep olabiliyor. Bunun önüne geçmek amacıyla özellikle gençlere yönelik yarı olimpik yüzme havuzumuzda yüzme kursları başlattık. Gençlerimiz hem spor yapıyorlar, hem de eğlenceli dakikalar yaşıyorlar" dedi.

        (OD-MB-Y)

        05.07.2017 09:01:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler