Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın ASKİ; "Su kesintilerinin nedeni enerji alınamaması"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehr Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kuşadası, Didim ve Söke'de yaşanan su kesintilerinin nedeninin elektrik enerjisinde yaşanan kesintiler olduğu kaydedildi.

        ASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Kuşadası, Didim ve Söke İlçelerinde ADM elektrik dağıtım hatlarında ve trafolarında yoğun enerji kullanımına bağlı olarak oluşan enerji kesintileri nedeniyle bu ilçelerde içme suyu sağlayan derin kuyular zaman zaman devre dışı kalmakta ve içme suyu depolarındaki su seviyeleri düşerek şebekede basınçla ilgili sorunlar oluşmaktadır. Enerji kesintilerinin uzun sürmesi durumunda belirtilen ilçelerimizde su depo seviyeleri istenilen seviyeye ulaşana kadar kısmi su kesintileri yapılmaktadır. Halkımıza önemle duyurulur" denildi.

        (MB-Y)

        05.07.2017 11:33:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler