Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dellallardan Nasreddin Hoca şenliğine davet

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - 58. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında dellallar Akşehir'in cadde ve sokaklarını gezerek halkı etkinliklere çağırırken, ilçe protokolünü de makamında ziyaret edip etkinliklere davet etti.

        Davul çalarak Akşehir Belediye binasına gelen dellallar, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'dan bahşiş alarak Başkan Akkaya'ya davul çaldırttı.

        Şenliğin Akşehir ve Türkiye için hayırlı olmasını temenni eden Başkan Akkaya, "58 yıldır Nasreddin Hoca Şenlikleri yapıla geliyor ve bu şenliklerle birlikte Hocamızı hem yad ediyor, hem de anıyoruz. Hocamızın mesajlarını tekrar vurguluyor ve iletiyoruz. Bu şenliğin Akşehir'imizin tanıtımına ve Nasreddin Hoca'mızın daha iyi tanınmasına, birliğimizin ve beraberliğimizin daha da artmasına vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

        Dellallar Akşehir cadde ve sokaklarında dolaşıp davul çalarak şenliğin başladığını söyleyerek herkesi şenliğe davet etti.

        (İHA-İP-Y)

        05.07.2017 12:12:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler