Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gıda paketi dağıtımı devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Sosyal Kalkınma Derneği yönetimi ve üyeleri gıda paketi dağıtımına devam ediyor. Dağıtımlar çerçevesinde yaklaşık 30 Suriyeli aileye gıda paketleri ulaştırıldı.

        Diyarbakır'da Sosyal Kalkınma Derneği ve Deniz Feneri Derneği işbirliğiyle yapılan gıda kolileri dağıtımı devam ediyor. Dernek yöneticileri tarafından yaklaşık 30 Suriyeli aileye gıda kolileri ulaştırıldı. İhtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırılması işleminin devam edeceğini belirten Sosyal Kalkınma Derneği Başkanı Hayrettin Ebiri, "Deniz Feneri Derneği genel Başkanı Mehmet Cengiz'in Diyarbakır ile ilgili hassas duygu ve düşüncelerinden dolayı göstermiş olduğu bu yakın ilgiden ve gıda yardım paketlerinin dağıtımındaki desteklerinden dolayı müteşekkiriz. Yardımlarımız devam edecek. İhtiyaç sahibi ailelerin bir nebze de olsa gıda ihtiyacını karşıladığımız için mutluyuz" dedi.

        (EEI-MP-Y)

        05.07.2017 13:06:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler