Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karaçoban'ın acı günü

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Bir dönem İzmir MHP İl Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'ın babası olan Hikmet Karaçoban hayatını kaybetti. Bornova'da kılınan cenaze namazının ardından Buca'da toprağa verilen Hikmet Karaçoban'ın cenaze törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı.

        İzmir'de bir dönem MHP İl Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten 83 yaşındaki Hikmet Karaçoban'ın cenaze namazı Bornova Merkez Camisi'nde kılındı. Cenaze namazına Başkan Ergün'ün yanı sıra Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, çevre il ve ilçelerden belediye başkanları, meclis üyeleri, MHP teşkilatlarından çok sayıda isim ve yakınları katıldı.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler, cenaze namazı öncesinde Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'a baş sağlığı dileklerinde bulunarak acısını paylaştı. Hikmet Karaçoban öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Buca Mezarlığı'nda toprağa verilmek üzere dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

        (SC-Y)

        05.07.2017 15:44:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler