Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşme'de sanat rüzgarı esecek

        (Fotoğraflı)

        İsa Atagöz

        İZMİR (İHA) - James Brown, Sting, Pink Martini , Paco De Lucia, Bryan Adams,Julia İglesias gibi dünyaca ünlü starların konser verdiği ve Türkiye'nin en önemli konser alanlarından biri olan Çeşme Amfi Tiyatro, bu yaz birbirinden değerli sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

        Mazhar Fuat Özkan (MFÖ), Sertap Erener, Ata Demirer, Yılmaz Erdoğan, Sıla, Deniz Seki, Sibel Can, Neşe Karaböcek, Semiha Yankı gibi isimler Çeşme Amfi Tiyatro da sahne alacak. Dünyaca tanınan Anadolu Ateşi de, 15. yıl özel gösterimi ile seyirci karşısına çıkacak.

        Çeşme Amfi Tiyatrodaki temmuz ve ağustos ayı programında, 14 Temmuz "Sertap'ın Oda Müziği", 15 Temmuz "Maşa ile Koca Ayı", 21 Temmuz "Ata Demirer Gazinosu", 23 Temmuz "Yaz Gazinosu", 28 Temmuz "MFÖ", 4 Ağustos "Sıla, Haybeden Şarkılar", 5 Ağustos "Yaşamaya Dair", 7 Ağustos "Hayvanat Bahçesi Müzikali", 7 Ağustos "Notre Dame Quasimodo Müzikali", 11 Ağustos "Sibel Can", 18 Ağustos "Yılmaz Erdoğan, Münakaşa", 19 Ağustos "Anadolu Ateşi, 15. Yıl Özel Gösterimi", 25 Ağustos "Deniz Seki" olacak.

        (İA-HG-Y)

        05.07.2017 15:48:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler