Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan yaz spor okullarında eğitimler sürüyor

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Yaz tatiline giren öğrencilere yönelik Serdivan Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği ücretsiz yaz spor okullarında yüzme branşını seçen öğrenciler uzman eğitimciler eşliğinde çalışmalara başladı.

        Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; futbol, basketbol, voleybol ve tenisin yanı sıra yüzme kursunun da öğrencilerden yoğun ilgi gördüğü ifade edilirken, 450 öğrencinin yüzme kursuna kayıt yaptırdığı belirtildi. Bu branşı tercih eden her öğrencinin haftada 2 gün olmak üzere 3'er saat yüzme dersi alacağı kursta; eğitimler alanında uzman 7 antrenör tarafından veriliyor. Eğitimlerde antrenörler öğrencilerle bire bir ilgileniyor.

        25 Ağustos Cuma gününe kadar Serdivan Yaz Spor Okulları'nda yaz tatillerini değerlendirecek olan öğrencilerin her biri toplamda 16 saat ders alacak. Öğrencilere Serdivan Belediyesi tarafından ücretsiz spor çantası, tişört ve şort hediye edilirken eğitimlerde kullanılmak üzere makarna ve yüzme tahtası da dağıtıldı.

        (BCT-Y)

        05.07.2017 17:39:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler