Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman'da Larende alt geçidi iki ay sonra tamamlanacak

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karaman Belediyesi ile TCDD Genel Müdürlüğü işbirliğinde projelendirilerek yapımına başlanan Larende alt geçidinin iki ay sonra hizmete açılacağı bildirildi.

        Yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Tren yolunun diğer tarafında kalan mahallelerimize hayat verecek bir projede çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için Karaman Belediyesi olarak gereken bütün desteği veriyoruz. Şu anda 100. Yıl Caddesinin stadyum tarafına geçilmiş durumda. Bu noktadaki çalışmalardan dolayı yolu trafiğe kapattık. Larende alt geçidi inşallah bu yılın Eylül ayında Karamanımızın hizmetinde olacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

        (MD-FM-Y)

        06.07.2017 09:27:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler