Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karamanlı kadınlar el emeklerini açılan ofiste satacak

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karaman Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi el sanatları kursiyerleri tarafından yapılan ürünlerin satışının yapılabileceği "El Emeği Satış" ofisi tarihi taş binada açıldı.

        Mümine Hatun Hanımlar Spor ve Kültür Merkezi ve Beyazkent Hanımlar Spor ve Kültür Merkezinde el sanatları kurslarına katılan kadınlar hem eğleniyor, hem öğreniyor hem de hazırladıkları ürünlerin satışını yaparak aile ekonomisine katkıda bulunuyor. Bu noktada Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce tarihi taş bina altında "El Emeği Satış Ofisi" açtı. Bu satış ofisinde kadınlar hazırladıkları el sanatları ürünlerini hem sergileyebilecekler hem de satışını yapabilecekler. "El Emeği Satış Ofisi" Pazar hariç 09.00-19.30 saatleri arasında açık olacak. Satış ofisinde çeyizlik ürünlerden takılara, tablolardan bebeklere çeşitli ürünler bulunuyor.

        (MD-FM-Y)

        06.07.2017 09:45:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler