Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eynal'a kilit parke taşı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Simav Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Eynal Kaplıcalarına modern ve estetik bir görünüm kazandıran kilit parke taşı döşeme çalışmaları genişleyerek sürdürülüyor.

        Simav ilçe merkezinde alt yapı sistemlerinin yenilendiği caddelerde ve planlanan çalışma programı dahilinde gerçekleşen kilit parke taş döşeme işlemleri şimdi de Eynal Kaplıcalarında yapılıyor.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, ilçe merkezindeki kısmi kilit taşı döşeme çalışmalarının turistik Eynal Kaplıcalarında devem ettiğini belirtti. Başkan Özkan, "Modern şehircilik alanında yaptığımız araştırmalar sonucunda, planlı olarak kilit parke taşı döşeme çalışmalarımızla park ve peyzaj çalışmalarımızı birleştirip, yeşil alanlarıyla daha iyi yaşanabilecek modern bir turistik kaplıca haline getirmeyi amaçlıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kilit parke taşı döşeme işlerini yaparken, bir yandan da kaldırım ve yeşil alan çalışmalarını gerçekleştiriyor. Hizmet Belediyeciliği ilkesiyle çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz gayretle çalışmaktadır" dedi. (MEİ-EFE)

        06.07.2017 10:50:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler