Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaldıran Belediyesinden sabunlu suyla yol yıkama

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın Çaldıran Belediyesi, bölgede ilk defa sabunlu suyla cadde ve sokakları yıkadı.

        Çaldıran Belediyesi ekipleri, trafiğin engellenmemesi için gece saatlerinde cadde ve sokakları sabunlu suyla yıkayarak, refüjlerin de genel bakımını yaptı. Çarşı merkezinin D-915 uluslararası yol üzerinden kurulmasından dolayı trafik yoğunluğunun yaşandığı Vanyolu Caddesi'nde başlatılan yıkama çalışmaları, çarşı merkezinde bulunan ara sokaklarda da devam etti.

        Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dündar, içe merkezinin D-915 uluslararası karayolu üzerinde kurulduğunu hatırlatarak, "Trafik yoğunluğunun olmasıyla birlikte nüfus yoğunluğunun da fazla olduğu ilçelerden biri de Çaldıran'dır. Havaların ısınmasıyla birlikte cadde ve sokakları sabunlu suyla yıkayarak daha güzel görünümlü ve temiz olmasını sağlamak, esen rüzgarlarda toz ve toprağın halkımızı rahatsız etmemesi için yıkama gereği duyduk. Van ve bölgede ilk defa sabunlu suyla cadde ve ara sokakları yıkattırdık. Belediye olarak üç haftada bir ilçemizdeki cadde ve ara sokakların yıkanmasını gerçekleştireceğiz" dedi.

        (MSA-Y)

        06.07.2017 11:56:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler