Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan'da trafik kazaları MOBESE'de

        (Görüntülü)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Haziran ayında kent merkezinde meydana gelen trafik kazalarının MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerini basınla paylaştı.

        Görüntülere yansıyan trafik kazalarında, ABC Kavşağında sola dönüş yapmak isteyen bir minibüsün arkasından gelen başka bir araçla çarpışması, Kavakyolu Kavşağından çıkan bir otomobilin Halitpaşa Caddesi üzerinden kavşağa girmekte olan başka bir otomobil ile çarpışması, Terzibaba Kavşağında iki otomobilin çarpışması, Terzibaba Kavşağında ki trafik ışıklarında duran bir araca arkadan gelen başka bir aracın çarpması, Ordu Caddesi üzerinde seyir eden bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıkarak, karşı şeride geçmesi, Ordu Caddesi üzerinde seyir eden bir otomobile arkasından gelen bir motosiklet sürücünün çarpması yer alıyor.

        Kaydedilen 6 ayrı kazadaki sürücülerin dikkatsizliğinin ön plana çıktığı görüldü.

        (AA-AA-Y)

        06.07.2017 11:57:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler