Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazi Emniyet Müdüründen Başkan Köksoy'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Olgun Yıldız

        ARDAHAN (İHA) - Bingöl Eski İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'u Makamında ziyaret etti.

        Atalay Ülker'e ziyareti anısına plaket taktım eden Başkan Köksoy, Plaketin üzerindeki yazıyı okudu. Köksoy,''Emniyet Müdürü olarak Gazilik Ünvanı ile taçlandırdığınız hizmetler, her türlü takdirin üstündedir. Gazilik unvanınız hemşehrimiz olmanız hasebiyle şehrimizi onurlandırmıştır. Şehrim adına şükranlarımızı sunarım'' dedi.

        Emniyet Müdürü Atalay Ürker'de çok duygulandığını ve gurur duyduğunu, uzun süreden sonrada Ardahan'ı ziyaretinden dolaylıda mutlu olduğunu söyleyerek , Belediye Başkanı Faruk Köksoy'a teşekkür etti.

        Ardahanlı olan Ürker, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü görevinde iken uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanarak gazi olmuştu.

        (OY-AA-Y)

        06.07.2017 11:57:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler