Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ustaoğlu'ndan jandarmaya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Vahit Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney ve Komando Tugay Komutan Albay Taner Dinçyürek'i ziyaret etti

        Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, ilk olarak Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığına geçti. Burada Bölge Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, tören mangasını selamladıktan sonra birimleri gezdi.

        Şeref defterini de imzalayan Vali Ustaoğlu, Tuğgeneral Fuat Güney'den devam eden operasyonlar ve terör örgütünün bölgedeki mevcudiyetiyle ilgili brifing aldı.

        Vali Ustaoğlu'nun bir sonraki durağı Tatvan 10. Komando Tugay Komutanlığı oldu. Tugay Komutanı Albay Taner Dinçyürek tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, şeref defterini imzaladıktan sonra devam eden operasyonlar ve arama tarama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

        (VO-MSA-Y)

        06.07.2017 12:15:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler