Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Su; "Güvenlik güçlerimiz görevlerini büyük bir titizlikle yerine getiriyor"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Valisi Ali İhsan Su, güvenlik güçlerinin görevlerini büyük bir titizlikle yerine getirdiklerini söyledi.

        Son kararname ile Mersin Valiliği görevine atanan Su, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat ile Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan ile beraberindeki heyeti kabul etti.

        Türk güvenlik güçlerinin suç ve suçluyla mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü ve görevlerini vatandaşların temel hak ve özgürlüklerini gözeterek büyük bir titizlikle yerine getirdiğini ifade eden Vali Su, bu zorlu görevin başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlayan tüm güvenlik güçlerine teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.

        İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan ise ziyaretleri sırasında Vali İhsan Su'ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, birlikte görev yapacak olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

        (HSK-Y)

        06.07.2017 14:11:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler