Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayırsever işadamından Kur'an öğrenen çocuklara ücretsiz dondurma

        (Fotoğraflı)

        Barış Gezici

        MANİSA (İHA) - Akhisar'da uzun yıllardır dondurmacılık sektöründe faaliyet gösteren bir işadamı geleneksel hale getirdiği Kur'an-ı Kerim Kurslarına katılan çocuklara ücretsiz dondurma dağıtımını bu yıl da gerçekleştirdi. Şeyh İsa Camii İmam Hatibi Bayram Uçak ve önderliğindeki yaklaşık 50 öğrenciye hayırsever işadamı Macit Tepeköylü ücretsiz dondurma dağıttı.

        Bayram hocanın önderliğinde bu işe kalkıştığının altını çizen hayırsever işadamı Macit Tepeköylü yaptığı açıklamada, "Çocuklarımıza dinimizi teşvik etmek amacıyla gayret içerisinde bulunan kişi ve kuruluşlara destek sağlamak amacıyla karınca kararıyla böyle gelip bir jest yaptık" dedi. Cami imamı Bayram Uçak ise birkaç yıl önce hayırsever iş adamına gidip böyle bir ricada bulunduklarını ve o günden bugüne dondurma dağıtımının gelenek haline geldiğini belirterek desteklerinden dolayı Tepeköylü'ye teşekkür etti.

        Aşırı sıcak havalarda Şeyh İsa Camisini doldurarak Kur'an-ı Kerim öğrenen çocuklar ise bu jest karşısında teşekkür ederek afiyetle dondurmalarını yedi.

        (BG-SC)

        06.07.2017 15:12:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler