Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra'daki birahanedeki kavga

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi savcılıkça serbest bırakıldı.

        Belediye Caddesi'ndeki bir birahanede çıkan kavgada sırtından bıçaklanan iş yeri sahibi Mustafa Y.'nin (49) silahla karşılık vermesi üzerine Murat Ö.(25) ve arkadaşı Okan T.(20) yaralanmış, olayla alakası olmayan müşteri Mehmet Demir (44) ise hayatını kaybetmişti.

        Olayla ilgili gözaltına alınan M.U., T.U., O.Ö. M.T. ve M.Ö. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi. Şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

        Olayda silahla yaralanan Okan T.(20) ve bıçaklanan iş yeri sahibinin Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesinde tedavisi devam ediyor.

        (ŞU-SLH-Y)

        06.07.2017 21:59:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler