Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkhan'ın düşman işgalinden kurtuluşu kutlandı

        - Vatandaşların Türk bayraklarıyla yürüyerek başladığı kutlama etkinlikleri, Musa Eroğlu konseriyle son buldu

        (Fotoğraflı)

        HATAY (İHA) - Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 79'uncu yıldönümü nedeniyle yürüyüş ve Musa Eroğlu konseri düzenlendi.

        Vatandaşlar Kırıkhan'ın 79'uncu kurtuluş yıldönümünü Kanatalı Caddesi'ndenden Kırıkhan Belediyesi'ne Türk bayraklarıyla yürüyerek kutladı. Akşam saatlerinde ise kutlamalar Musa Eroğlu konseriyle devam etti. Etkinliklerde, mehter takımı, Kafkas Dans Topluluğu gösterisi ve yerel sanatçıların konserleri de yer aldı.

        Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, etkinliğe katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kaymakam Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, sanatçı Musa Eroğlu'na günün anısına plaket verdi.

        Başkan Yavuz, hoşgörünün memleketi Kırıkhan'da yaşamaktan onur duyduğunu ifade ederek, "Şanlı Türk ordusunun ebediyen çıkmamak üzere girdiği bu topraklar üzerinde birlikte olmaktan gurur duyuyorum. İfade edemediğimiz duygularımızı, söyleyemediğimiz aşklarımızı, geleneklerimizi sesimiz olarak duyuran Musa Eroğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

        (NPR-Y)

        07.07.2017 10:34:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler