Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteoroloji 14. Bölge Müdürü Elkatmış'tan Kaymakam Kırlı'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Meteoroloji 14. Bölge Müdürü Mehmet Elkatmış ve Muş Meteoroloji Müdürü Mehmet Reşit Aydın, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başken Vekili Soner Kırlı'yı makamında ziyaret ettiler.

        Meteoroloji 14. Bölge Müdürü Mehmet Elkatmış ve Muş Meteoroloji Müdürü Mehmet Reşit Aydın, tarihi ilçe Malazgirt'te bulunmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

        Kaymakam Kırlı ise, Meteoroloji 14. Bölge Müdürü Mehmet Elkatmış ve Muş Meteoroloji Müdürü Mehmet Reşit Aydın'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, "İlçemiz son günlerde büyük değişimler içerisinde. Hem kaymakamlık hem de belediye olarak çok büyük projeler hazırladık. Şu an ilçemizde tam 6 bölgede şehirleşme çalışmalarımız sürüyor. Sayın Elkatmış ve Sayın Aydın'ın ziyaretleri bizleri hayli memnun etti. Meteoroloji alanında ilçemizin birçok eksiği var. Bu eksikliklerimize nasıl çözüm yolu bulabiliriz, onu istişare ettik" dedi.

        (VE-MSA-Y)

        07.07.2017 10:34:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler