Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye'de çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi, araç filosunda bulunan "çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte" aracıyla ilçe genelindeki çöp konteynerlerinin dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

        Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmaları kapsamında çöp konteynerlerinin dezenfekte işlemlerini de devam ettiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü filosuna 2014 yılında kazandırılan "çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte" aracıyla merkez ve kırsal mahallelerde bulunan çöp konteynerleri, ekipler tarafından günlük olarak her mahallede yerinde temizleniyor.

        Oluşan kirliliğin giderilmesi amacıyla aralıksız olarak konteynerlerin temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, konteynerlerden yayılacak kötü kokuların da oluşmasını bu şekilde engelliyor.

        (BB-OE-Y)

        07.07.2017 10:37:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler