Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Tarım ve İnsan" fotoğraf sergisi

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

        Tarım ve toprağın önemi ile ilgili duyarlılığın geliştirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen ulusal yarışmada dereceye giren eserlerden oluşan serginin açılışı, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç tarafından gerçekleştirildi. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği "Tarım ve İnsan" konulu serginin açılışına, Kahramanmaraş Piazza AVM Müdürü Ufuk Cezmi Bilge ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yetkililer katıldı.

        Tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair fotoğraflarla ülkemiz tarım kültürünün en iyi şekilde yansıtıldığı "Tarım ve İnsan" sergisi, 9 Temmuz Pazar akşamına kadar Kahramanmaraş Piazza'da gezilebilecek.

        (ADN-Y)

        07.07.2017 10:45:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler