Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'da jeotermal hat yenilemesi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde, jeotermal enerji ile ısınma sistemine sıcak su taşıyan boruların yenileme çalışmaları başladı. Geçtiğimiz kış aylarında, jeotermal ısınma sisteminde görülen problemlerin sebepleri belirlenerek kışa hazırlık çalışmalarına başlanıldı.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, jeotermal enerji hat çalışmalarının öncelik sırasına göre yapılacağını ifade etti. Özkan, "Fen İşleri Müdürlüğümüz ve jeotermal ekiplerimiz ile hazırlanan program dahilinde, hat yenileme çalışmalarına ilçemiz Tabakhane mahallesinden başladık. Hisarardı mahallesi jeotermal enerji hatlarının yenilenmesini de kapsayan çalışmalarımız yıl sonuna kadar devam edecek "dedi.

        Jeotermal enerji aboneliğinin hızla artış gösterdiği Simav ilçe merkezinde, hat yenileme işlemleri için boru alım ihalesinin yapıldığı ve sevkiyatının başladığı belirtildi. (MEİ-EFE)

        07.07.2017 10:53:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler