Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMEK'le altın bilezik kazanıyorlar

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Osmangazi Belediyesi, vatandaşlara altın bilezik kazandırmaya devam ediyor.

        Ağırlıklı olarak Soğanlı Kültür Merkezi'nde yer alan kurslar, yaz döneminde 6 farklı branştavatandaşa eğitim hizmeti vermeye devam ediyor. Bilgisayar, işaret dili, diksiyon, iğne oyası, İngilizce, web tasarım ve pazarlama perakende satış görevlisi olmak üzere 6 ayrı branşta yaz kursları verilirken, vatandaşlardan talep görüyor.

        Kurslarda özellikle çalışan vatandaşların akşam ilgi gösterdiği görülürken, Osmangazililer yaz döneminde de OSMEK'le eğitimlerine devam ediyor. Hafta içi ve hafta sonu her gün eğitimlerin devam ettiği kurslarda, 163 saatten oluşan bilgisayar kursu hafta içi her gün 13:00 ila 17:30 saatleri arasında eğitimlerini sürdürüyor. İşaret dili 120 saatten oluşurken, cuma günü hariç hafta içi 4 gün boyunca 17.00 ila 20.00 saatleri arasında devam ediyor. 180 saatten oluşan pazarlama perakende satış görevlisi kursu haftanın 4 günü 10.00 ila 15.00 saatleri arasında veriliyor. İngilizce A1, A2 ve B1 seviyelerinde verilirken, A1 ve A2 haftanın 3 günü akşam 17.30'dan sonra eğitimleri sürüyor. B1 ise hafta içi her gün 13.00 ila 19.00 arasında devam ediyor. Web tasarımı kursu, hafta içi her akşam 18.00 ila 21.00 saatleri arasında eğitimleri veriliyor. Diksiyon kursu ise hem Soğanlı, hem de Ördekli Kültür Merkezi'nde sürüyor. 64 saat eğitimden oluşan diksiyon kursu, salı ve perşembe günleri Soğanlı Kültür Merkezi'nde, çarşamba ve cuma günleri de Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

        (MŞ)

        07.07.2017 11:21:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler