Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim yaz okulu ile devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayrat Vakfı iş birliğinde açılan yaz okullarında eğitim başladı.

        Hanımeller Ortaokulunda 85 öğrencinin katılımı ile açılan yaz okulunda, Kur'an-ı Kerim, Osmanlıca, temel dini bilgiler ve Siyer derslerinin yanı sıra spor faaliyetleri yapılacak. Ayrıca, yaz okulu kapsamında Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu 'Merkezim Her Yerde' projesi kapsamında sinema, piknik, uçurtma şenliği ile Başpınar Spor Tesislerinde spor turnuvaları düzenlenecek.

        Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla açılan yaz okullarında eğitim hafta içi her gün 09.00-12.30 saatlerinde olacak. 28 Temmuz'a kadar eğitimine devam edecek yaz okullarında son kayıt tarihi ise 14 Temmuz olarak belirtiliyor.

        (MT-SLH-Y)

        07.07.2017 11:41:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler