Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele'de yollar yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Uğur Karaman

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen gün nüfusun arttığı Başiskele'de vatandaşların istek ve önerilerine karşılık veren ekipler her gün yeni imar yolları açıyor, mevcut yollarda düzenlemeler yapıyor.

        Başiskele Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor.. Bu çalışmalardan birini toplu yaşam alanlarının yoğun olduğu Fatih Mahallesi Hürler Caddesi'nde yapan ekipler taş duvar, asfalt, yaya kaldırımı ve bisiklet yolu yapımları tamamlanmasının ardından caddenin yol çizgileri çizdi. Aynı şekilde bu caddeyle kesişen Galip Erenoğlu Caddesi'nde benzer çalışmaları gerçekleştiren ekipler iki caddenin kesiştiği noktada trafiğin kontrollü şekilde akması için döner kavşak yaptı. Trafik işaretlerini monte eden ekipler bu caddenin de yol çizgilerini çizerek çalışmalarını tamamladı.

        (UK-İÇ)

        07.07.2017 12:22:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler