Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik Zeynep'e sevindiren hediye

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa götürdüğü hizmetlerin yanında sosyal belediyecilik anlayışı ile de sorumluluklarını yerine getirmeye devam ediyor.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesi Gökçukur mahallesinde ikamet eden 6 yaşındaki engelli Zeynep Nemli'yi hayata bağlayacak olan akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Yapmış olduğu hizmetlerin yanında sosyal belediyecilik anlamındaki görevlerini de yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman aracılığıyla akülü tekerlekli sandalyesini teslim etti. Aile bireylerinin de hazır bulunduğu teslim töreninde akülü tekerlekli sandalyesi teslim edilen Zeynep Nemli'nin mutluluğu gözlerinden okundu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, belediye olarak vatandaşların zor durumlarında her zaman yanlarında olduklarını belirterek, sosyal belediyecilik anlamında her zaman vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

        (AY-Y)

        07.07.2017 12:59:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler