Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hacı Mahmut Caddesi asfalta hazır

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Başiskele'de yaşayan ve yaşamayı tercih eden vatandaşların memnuniyeti için özellikle yol çalışmalarında hedeflediği ve planladığı çalışmaları özveriyle gerçekleştiriyor.

        Başiskele Belediyesi sürekli yükselen bir hizmet kalitesiyle her yıl hedeflediği program dâhilinde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yaşamak için tercih edilen bir ilçe haline gelen Başiskele'de özellikle son yıllarda belediye sınırları içinde yerleşim alanlarının artması neticesinde kanalizasyon su, telefon ve elektrikle ilgili çok yoğun bir alt yapı çalışma süreci yaşanıyor. Bu çalışma sonucunda yollarda oluşan tahribatlar en kısada sürede giderilerek uzun vadede yolların hizmet vermesi sağlanıyor. Aynı zamanda bazı bölgelerde turizm tesislerinin yoğunluğu nedeniyle trafik yoğunluğunun hissedildiği yollar imar planına uygun olarak genişletiliyor. Bu yollardan biri olan Fatih Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi'nin yaklaşık 800 metrelik kısmı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalta hazırlanıyor.

        (UK-İÇ)

        07.07.2017 15:52:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler