Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelliler derneğinden mavi kapak kampanyasına destek talebi

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Cami İmam Hatibi Ahmet Bostancı ve Yaz Kur'an Kursu öğrencileri Lüleburgaz Engelliler Derneği'ni ziyaret etti.

        Öğrencileri karşılayan Lüleburgaz Engeliler Derneği Başkanı Ömer Dağ, derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Başkan Dağ, öğrencilere Lüleburgaz Engelliler Derneği'nin kuruluş amaçlarının engellilerin işlerini kolaylaştırmak, sorunlarına çözüm bulmak olduğunu kaydetti.

        Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Dağ, "Bizi ziyaret etmenizden dolayı çok memnun olduk. Sorunlarımıza karşı duyarlı olun, dergimiz olan Şimal Yıldızı'nı takip edin. Mavi kapak toplayarak bize maddi ve manevi olarak destek olun" dedi.

        (KA-MK-Y)

        07.07.2017 17:04:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler