Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pehlivanlar son yağlı antrenmanlarını yaptı

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Döşemealtı Belediye Spor Kulübü Güreşçileri Kırkpınar güreşleri öncesinde son yağlı antrenmanlarını yaptı.

        Yaklaşan Tarihi Kırkpınar güreşleri öncesi pehlivanlar, Korkuteli 100. Yıl Atatürk stadyumunda son yağlı antrenmanlarını yaptı. Gelecek hafta yapılacak olan Tarihi Kırkpınar güreşleri öncesinde 21 günlük kampı tamamlayan Döşemealtı Belediyesi spor pehlivanları, yarın İlçeden ayrılacak. Pehlivanlar sabah saatlerinde, Stadyumda Antrenör Kemal Yılmaz gözetiminde yağlı antrenman yaptı. Antrenmanı eski başpehlivanlardan Nizamettin Akbaş, Servet Yıldız, Antrenör Garip Ramazan Çelik'te izledi. Pehlivanlar hazır olduklarını göstermek için rakipleri ile birlikte kıyasıya mücadele ettiler.

        Antrenör Kemal Yılmaz, "Korkuteli kampı sona erdi. Yarın ilçeden ayrılıyoruz. 21 bir günlük bir kampı tamamladık. Orhan Okulu, İsmail Koç, Ali Altun, Serkan Serttürk, Ramazan Bircan, Ali Yanatma, Başaltında; Okan Acar, Hüseyin Gümüşalan, Mustafa Okulu, Büyükortada, Bilal Kıvrak, Hasan Kuru çok güzel bir kamp geçirdiler. Artık hedefimizde Tarihi Kırkpınar güreşleri var. İnşallah değişik boylarda 3 Madalya hedefliyoruz" dedi.

        (AD-SÇ-Y)

        07.07.2017 17:12:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler