Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahin'den Ürkmezer'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Safranbolu Kaymakamı ve Kayyım Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer'i ziyaret etti.

        Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Şahin, Ürkmezer'e görevinde başarılar dileyerek, "Önemli olan vatandaşımıza hizmettir. Halkımızın devletten beklediklerini gerçekleştirmektir. Gerek kırsal kesimleri içerisinde gerekse belediye sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımız hangi hizmetleri bekliyorlarsa bunların yürütülmesidir. Bu bağlamda şahıslar önemlidir ama ikinci plandadır. Önemli olan devlet işlerinin yürüyor olmasıdır. Bizim için önemli olan o dur. Kaymakamımız büyük bir dirayetle her iki görevi de başarıyla yerine getirecektir" dedi.

        Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Ürkmezer ise, verilen görevi layığı ile yerine getirme çabası içerisinde olduğunu ve Safranbolu gibi güzel bir kentte görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

        (YE-YE-Y)

        07.07.2017 17:24:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler