Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emet Yeni Sanayi Sitesinde tapu işlemleri tamamlandı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Saka

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Emet ilçesinde mülkiyeti belediyeye ait olan Esentepe mevkiinde bulunan 13 bin 500 metre kare arsanın satışını alarak yeni sanayi işyerlerinin yapımına başlayan kooperatif, hazineye ait 5 bin metre kare alanında tapusunu aldı.

        Emet Esnaf ve Sanatkarları Odası öncülüğünde kurulan 87 adet yeni sanayi işyerinin yapım işini alan As inşaat çalışmalarını sürdürürken, arsanın geri kalan bölümü de hazineden kooperatife devredildi.

        Emet Yeni Sanayi Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Abdullah Ünal, Emet ilçesinin sanayi anlamında gelişimine büyük katkı sağlayacağına inandıkları yeni işyeri yapımının devam ettiğini söyleyerek,"Belediyeden aldığımız 13 bin 500 metre kare yer ve hazineden aldığımız 5 bin metre kare yer ile toplamda 18 bin metrekare alanda kurulan inşaatlarımız hızla yükseliyor. Tapularımız birleştirildi ve arsamız artık kooperatif ortaklarımızın. 3 ve 4. panellerin çatı panellerinin montajlarının da tamamlandığı sitemiz en kısa sürede hizmete açılacak" dedi.(EFE)

        08.07.2017 01:02:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler