Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müftülük 15 Temmuz programlarına hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - İl Müftülüğü tarafından 15 Temmuz tarihinde yapılması planlanan çalışmalar konulu toplantı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde İl Müftüsü Yakup Öztürk başkanlığında yapıldı.

        Özel gündemle yapılan toplantıda Öztürk, 15 Temmuz anma programları hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, "Bu programların bu toprakları bize emanet eden şehitlerimize vefa göstermek adına çok önemli olduğunu, vatan, millet, ezan, bayrak, özgürlük ve devlet adına yapılan büyük fedakarlığın unutulmaması ve unutturulmaması gerekiyor. Yeni nesillerin bu şuurla yetişmesi ve kutsal değerlerimize sahip çıkması için azami gayret göstereceğinize inanıyorum. Programlara desteğinizi bekliyor, hepinize caminizde ve Kur'an Kursunuzda yapacağınız faaliyetlerde başarılar diliyorum" dedi.

        (COŞ-TB-Y

        08.07.2017 13:40:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler