Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'da 15 Temmuz fotoğraf sergisi açılıyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Arslan

        AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi Açılıyor. Taşlıçay'da 15 Temmuz gecesi darbeye karşı duran ve ilçe halkı tarafından çekilen en güzel karelerin seçilerek toplanacağı sergi düzenleniyor.

        Taşlıçay Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliği yaptığı en güzel fotoğraf sergisine şimdiden büyük destekler geldi. Taşlıçay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Arslan; "FETÖ darbe girişiminde karanlık güçlerin amaçları iç savaşı başlatarak, ülkeyi parçalamaktı. Ancak bizi bölmek isterken birbirimize kenetlenmemizi sağladılar. Bu tarihi gecede tüm ülkemizde şehit ve gaziler verdik, unutulmayacak bir tarihi günü demokrasi gücü ile beltaraf ettik. işte bu güzel gücün en güzel karelerini, 15 Temmuz Şehit ve Gaziler gününde sergileyerek halkımıza sunacağız." diye konuştu.

        Taşlıçay Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan sergi, bir hafta açık kalacak. Ayrıca fotoğraf sergilerine katılanlara ödüller taktim edilecektir. Ağrı ve diğer ilçe halkının davetli olduğu Sergi 17 Temmuz'da başlayacak 24 Temmuz'da sona erecek.

        (HA-AT-Y)

        08.07.2017 17:14:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler