Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Yüzer: "Siyasi partiler demokratik yönetimin vazgeçilmez unsurlarıdır"

        (Fotoğraflı)

        Uğur ARSLAN

        TEKİRDAĞ (İHA) - Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, ilçedeki iktidar ve muhalefet partisi temsilciliklerini ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

        Kapaklı'nın 3'ncü Kaymakamı olarak 9 Ocak günü görevine başlayan ve geçen süre içinde ilçe halkını hem ağırlayan, hem de mahallere giderek ziyaretler gerçekleştiren kaymakam Yüzer, ilçedeki parti teşkilatlarını da ziyarete başladı. Kaymakam Yüzer, AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Kaymakam Yüzer'i İlçe Başkanı Salih Bezgin ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

        CHP İlçe teşkilatını da ziyaret eden Yüzer, İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi'ni yeni merkezinde ziyaret eden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer "Siyasi partiler demokratik yönetimin vazgeçilmez unsurlarındandır. Demokrasi de muhalefet de iktidar gibi elzemdir" dedi.

        (UA-MEF-Y)

        08.07.2017 22:35:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler