Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suriyelilere ait göçen ev belediye ekiplerince yıkıldı

        (Görüntülü)

        Abdülkadir Güneş

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep'te 3 Suriyeli vatandaşın yaralanmasına neden olan ev belediye ekiplerince yıkıldı.

        Şahinbey ilçesi Tekstilkent Mahallesinde bulunan 2 katılı evin bir bölümünde göçük meydana gelmesi sonrası 3 Suriyeli vatandaşın yaralandığı ev Şahinbey Belediyesi tarafından yıkıldı.

        Zabıta ekipleri çevre güvenliğini sağladı

        Önceki gün Tekstilkent Mahallesinde bulunan bir evin oturma odasının yola bakan beton taban bölümü, bilinmeyen nedenle çöktü. Olayı haber alarak göçük yaşanan evin bulunduğu yere giden Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri çevre güvenliğini sağlayıp, evi mühürledikten sonra olay yerinden ayrılmayarak çevre sakinlerine bir zarar gelmemesinin önüne geçmiş oldu.

        Ekipler anında müdahale etti

        Şahinbey Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri yaşanan üzücü olayı haber alır almaz olay yerine giderek, olayla ilgili çevre sakinlerinden bilgi aldı. Şahinbey Belediyesi ekipleri daha sonra yapı sahibi ile gerekli görüşmeleri yaparak, ev içerisindeki eşyalar tahliye etti. Ekiplerin yoğun çalışması sonrasında binanın elektriği kesilerek, çevre güvenliği alındıktan sonra ev yıkılarak tehlike ortadan kaldırılmış oldu.

        (MU-OE-Y)

        09.07.2017 16:57:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler