Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayvalık Belediyesi'nden Sarımsaklı-Yonca 1 mevkine yol hamlesi

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi turizm sezonu öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yöre sakinleri için rahat koşullarda ulaşımın sağlanmasına yönelik yol bakım-onarım çalışmalarına ara vermeden devam eden Yonca 1 mevkiinde Halk Fırının arkasındaki bölüme Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kilit parke, granit taş döşeme hizmetlerinin yanına asfalt yol yapma çalışmalarını da ekledi.

        Hummalı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kentin hemen her mahallesinde ekiplerin sıcak havaya rağmen çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Küçükköy Sarımsaklı Mevkii fırın arkasında ekiplerimiz yaklaşık 4 gündür çalışıyor. Hedefimiz bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımızla, ziyaretçilerimize toz bulutlarının yükselmediği, sorunsuz bir turizm sezonu geçirmelerine katkı vermek, yaz aylarının ardından da kış mevsiminde ulaşımlarını rahatlıkla sağlayabilecekleri yollara kavuşturmaktır. Bu yöndeki çalışmalarımız Yonca 1 mevkiinde ortalama bir hafta içerisinde tamamlandıktan sonra ekiplerimiz diğer sokaklara da geçerek yollarda gereken rehabilitasyonları sürdüreceklerdir" diye konuştu.

        (SS-EME)

        09.07.2017 17:57:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler