Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mangalcılara barbekü hizmeti

        - Birecik Belediyesi, Sahil Park'a barbekülü masa takviyesi yapıyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediyesi, ilçe halkının daha nezih bir ortamda mangal sefası yapabilmesini sağlamak için Sahil Park'ta yaptırdığı barbekülü masaların sayısını artıyor.

        Birecik Belediyesi, bölge halkının özellikle yaz dönemlerinde vazgeçilmezi olan mangal sefasını da barbekülü masalarla daha keyifli hale getiriyor. Hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü Sahil Park'ta, belediye ekipleri tarafından beton masaların üzerine geniş mangallar yapılarak, halkın kullanımına sunuluyor.

        Mangal taşıma zahmetine son

        Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, bölgenin yemek kültüründe mangalın olmazsa olmazlar arasında bulunduğunu belirterek, "Bizler de vatandaşların bu ihtiyacını göz önünde bulundurarak harekete geçtik ve sahile piknik için gelen vatandaşlarımızı yanlarında mangal getirme zahmetinden kurtardık" dedi.

        Yeni masalarda mangal sefasına devam

        Yapılan barbekülü masaların mesire alanını daha düzenli ve kullanışlı hale getirdiğini ifade eden Pınarbaşı, "Daha önce yaptığımız barbekülü masalar için ilçe halkımızdan çok güzel geri dönüşler aldık. Şimdi bunları yenileri ile takviye ediyoruz. Vatandaşlarımız, bu masalar sayesinde çevreye zarar vermeden, Fırat'ın eşsiz manzarası eşliğinde gönül rahatlığı ile mangal sefalarına devam edebilirler. İlçe halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

        (AK-SD-Y)

        10.07.2017 10:01:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler