Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ödemiş ve Tire'ye Balabanlı müjdesi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ödemiş-Tire bağlantısı için kullanılan 9 kilometrelik Balabanlı yolunda yürüttüğü asfaltlama ve genişletme çalışmaları ay sonunda bitiyor.

        Belkahve'deki merkez şantiyenin yanı sıra Bergama'daki Kuzey ve Bayındır'daki Güney şantiyelerini de devreye alarak, hem asfalt üretim kapasitesini artıran, hem de kentin en ücra köşelerine kadar çok daha hızlı hizmet götüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçede asfalt seferberliğini sürdürüyor. Bir yandan ova yolları diğer yandan asfalta ihtiyacı olan yerleşimlerde sıkı tempoda çalışan büyükşehir ekipleri, Küçük Menderes Havzasında da yoğun mesai veriyor. Ödemiş ile Tire arasında önemli bir bağlantı yolu olarak kullanılan 9 kilometrelik Balabanlı yolu da, hem asfaltlama, hem de genişleme çalışmalarıyla daha nitelikli hale getiriliyor. Asfaltlama çalışmalarının 7 kilometrelik bölümü tamamlayan İZBETON ekipleri, çalışmaların temmuz sonunda bitirilmesini hedefliyor.

        (HG-Y)

        10.07.2017 10:19:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler