Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Veyisoğulları Derneği'nin 3. Geleneksel Yemeğine Büyük İlgi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Veyisoğulları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği 3. geleneksel buluşma yemeğine büyük ilgi gösterildi.

        9 Temmuz Pazar günü Veyisoğulları Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nin 3. geleneksel yemeği, Tomarza İlçesi Şıhbarak Köyü mesire alanında gerçekleştirildi. Etkinliğe Dernek üyelerinin dışında Veyisoğulları ve misafirleri de katıldı.

        Zamantı Irmağı'nın kenarında ki mesire alanında gerçekleştirilen etkinlik öncesi topluca öğle namazı kılındı. Yapılan dualardan sonra Dernek Başkanı Durdu Mehmet Şahin bir konuşma yaptı. Dernek İkinci Başkanı Hayrettin Veyisoğlu da yaptığı konuşmasında"Nakib-ül Eşraflık" sistemini anlattı, derneğin mali tablosu hakkında bilgi verdi.

        (AÖ-Y)

        10.07.2017 10:37:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler