Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her sabah spor yapıyorlar

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Aslanapa Belediyesi ve Aslanapa Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa yaptırılan fitnes spor aletleri ilgi görüyor.

        Aslanapa ilköğretim okulunun arkasında bulunan kapalı spor salonunun bahçesinde her sabah fitnes spor aletleriyle spor yapan vatandaşlar sağlık açısından oldukça yararlı olan hizmet için Belediye ve Kaymakamlığa teşekkür ettiler.

        Belediye Başkanı Asaf Akar, ''Fitnes spor aletleri zayıflama açısından doğru olarak kullanıldığında oldukça iyi sonuçlar vermektedir. Ayrıca fitnes spor aletleriyle düzenli yapılan çalışmalarda koroner kalp hastalıkları ve yüksek tansiyon rahatsızlığının ortaya çıkmasına engel olduğu,kötü kolesterolü düşürdüğü doktorlarımız tarafından söylenmiştir. Biz bu bilinçle Kaymakamlığımız ve belediye olarak ortak çalışma yaparak, daha sağlıklı bir Aslanapa için bu tür hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.(YD-EFE)

        10.07.2017 11:07:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler