Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze'de stajyer öğrencilere eğitim verildi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından, yeni dönem stajyer öğrenciler için Güzel Gelecek Akademisi'nde oryantasyon eğitimi düzenlendi.

        Oryantasyon eğitimine katılan stajyer öğrencilere Gebze'nin tarihi, Gebze Belediyesinin Misyonu ve Vizyonu, iş güvenliği konularında eğitimler verildi. Stajyer öğrencilerin iş hayatına atılmadan önce deneyim kazanmaları yönünde her türlü desteği sunan Gebze Belediyesi, staj sonrası da öğrencilere destek vermeyi sürdürüyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in talimatları doğrultusunda staj eğitimleri biten öğrencilere, İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından daha sonraki dönemde de kariyer planlamaları ve iş yaşamına atılma konusunda destekte bulunuluyor. Gebze Belediyesi, staj eğitimini tamamlayarak iş hayatına atılan öğrencilere verdiği destek sayesinde istihdama da katkı sunuyor.

        (UK-İÇ)

        10.07.2017 11:36:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler