Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu levhayı gören duruyor

        - "Dont" levhası Seydikemer'in fenomeni oldu

        (Fotoğraflı)

        Murat Yalçın

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Dont Mahallesinin isim levhası yoldan geçen tatilcilerin ilgisini çekiyor.

        Levhayı gören tatilciler hemen aracını durdurarak, levhanın yanında telefonlarıyla özçekim yapıyorlar. Levhanın fotoğrafları sosyal medyada hızla yayılırken, adı fenomen levha olarak adlandırılıyor. Birçok tatilci de özellikle levha için bu yoldan geçecekleri yorumlarını yapıyorlar.

        Yayla Esenköy adını taşıyan bu mahalle, 2015 yılında imza toplayarak daha önce bilinen ismi Dont'a dönmek için Seydikemer Belediyesi'ne başvurmuş ve kabul edilmişti. Aynı yıl levhalar değiştirilirken, yüzlerce fotoğraf sosyal medyada yer almaya başladı. Don't İngilizce'de olumsuzluk anlamı katıyor.

        (MY-MB-Y)

        10.07.2017 11:58:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler