Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havran'a hizmet binası ihalesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Havran Belediyesi yeni Belediye hizmet binası ve ticaret merkezi yapım işi ihalesi başkanlık makamında encümen ve ihale komisyonu huzurunda gerçekleşti.

        4734 sayılı kamu ihale kanunu 19.maddesine göre açık ihale usulü ile yapılan ihaleye 5. inşaat firması katıldı. İnşaatın Hamambaşı meydanına yapılacağı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Havran'ın yeni bir belediye hizmet binasına ihtiyaç duyulduğunu, mevcut binanın ihtiyacı karşılayamadığını ayrıca eski binanın tarihi bir bina olduğunu, bu binada ilçeye ayrı bir kimlik kazandırdığını belirterek "Tarihi binamızı inşallah yeni binamız olduktan sonra Kocaseyit kültür merkezi ve müzesi olarak kullanmayı planlıyoruz" dedi.

        (EME)

        10.07.2017 12:12:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler